Mad ud af huset

Besøg Asbjørns nye datterselskab Topkokke

Gourmetmad

Hos Topkokke får du en unik gourmet oplevelse, baseret på vores udgangspunkt om kompromisløs kvalitet ved både råvarer og udførelse. Vi leverer gourmet catering til både festlige anledninger, og til alle skønne hverdagsaftner. Udgangspunktet er at I kan nyde lækker mad i jeres eget hjem helt uden besvær, men også uden at gå op kompromis med smag eller oplevelse.

Delikatesser

Som noget helt unik tilbyder vi hos Topkokke en række delikatesser. Delikatesserne følger årstiden, så udvalget ændrer sig løbende. Vi har dog også nogle faste delikatesser, som blandt andet består af tørmodnet oksekød, samt amerikansk oksekød. I er altid velkomne til at kigge forbi vores butik i Lunderskov, for at se hele vores udvalg af delikatesser.

Catering

Hver eneste dag laver vores dygtige kokke gourmet catering til jeres hverdag og fest. Vores mad ud af huset er både veltilberedt og velsmagende, og altid lavet ud fra vores gennemtestede opskrifter. Disse opskrifter er kreeret og sammensat af vores altid dygtige kokke, så når du bestiller hos os er din middag i gode hænder. Vores mad bliver derudover også altid tilberedt med de bedste råvarer, som oven i købet også ofte kommer fra danske producenter.

Vi tilbereder mad ud af huset til stort set alle størrelser af arrangementer. Og uanset om der er tale om seks eller hundrede kuverter, er maden altid i topkvalitet.

Når I modtager maden er den stort set klar til servering. For at bevare den gode smag, skal I selv skære kødet, og anrette det på jeres egne fade sammen med andre varme retter. Kolde retter er til gengæld klar til servering.

Leveringen sker omkring en time før jeres gæster ankommer, og vores chauffør giver altid eventuelle instruktioner ved leveringen.

Se vores gourmet menuer m.m.

På Topkokkes hjemmeside kan I læse mere om vores mad ud af huset, samt se vores mange gourmet menuer.
Husk at vi altid har menuer for kommende højtider klar, så klik på knappen for at se jeres muligheder for at få gourmetmad til jeres næste arrangement.