ofte stillede spørgsmål

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe. Vi hjælper gerne: 40 20 14 16

Du ringer på telefon 75 504 504 dagligt mellem kl. 10.00 og kl. 16.00. Du kan også skrive en mail på kontakt@asbjoerns.dk

Vi har en minimum bestilling på fire dage om ugen. Disse dage vælger du selv, da vi kører mad ud 365 dage om året.

Vi har varmet maden for dig, så du skal kun tage køkkenfilmen af tallerkenen, hælde sovs over kartoflerne og du er klar til at spise. Maden kan lunes i ovn, hvis man ønsker det.

Ja! Vi leverer en menuplan ved opstart samt i slutningen af hver måned. Her kan du se dagens retter for den følgende måned. På vores menuplan er er der seks livretter som kan vælges i stedet for dagens ret, samt tilvalg af kartoffelmos.

Der er et afbestillingsvarsel på én måned. Dvs. fra dagen du afbestiller pensionistmaden, modtager du mad i en måned frem. Er du visiteret af kommunen aftaler man selv med visitator, hvornår man ønsker at starte og stoppe.

Nej. Grundet vores kørselslogistik er det ikke muligt at bestille mad i en kortere periode end én måned.

Nej, men vi leverer gerne et gratis og uforpligtende prøvemåltid, så du kan se og smage maden. Vil du herefter gerne fortsætte er minimumbestillingen fortsat én måned.

Ja! Vi leverer en menuplan ved opstart samt i slutningen af hver måned. Her kan du se dagens retter for den følgende måned. På vores menuplan er er der seks livretter som kan vælges i stedet for dagens ret, samt tilvalg af kartoffelmos. Der kan også bestilles ”Lille portion” hvis du ikke kan spise en normal portion.

Du ringer 4020 1416 alle hverdage mellem 10.00 og 13.30 og beder Frederikke om at hjælpe dig. Der skal altid ringes dagen før inden kl. 12.00.

Load More

1. Er man ikke selv i stand til at kunne stå for den daglige madlavning, kan man blive visiteret af kommunen, som så giver et tilskud til maden. Kommunen trækker betalingen over pensionen.

2. Bestilles der pensionistmad i privat regi, sendes der i første omgang et girokort, som skal tilmeldes betalingsservice/PBS. Herefter forgår betalingen automatisk og der udsendes hver måned en betalingsoversigt fra PBS/NETS.

Pensionistmaden privatkøb koster kr. 65,- pr. hovedret inkl. levering Er man visiteret af kommunen koster en hovedret kr. 40,- et mindre leveringsgebyr

Asbjørns leverer i hele Kolding, Vejen og Fredericia kommune, men inden længe leveres der også i Vejle kommune.

Leveringen er inkluderet i prisen. Er man visiteret igennem kommunen, er der et mindre leveringsgebyr.

Vi leverer din mad mellem kl. 10.00 og 13.00 eller kl. 15.45 og 18.30. Du bestemmer selv om du ønsker middags- eller aftenlevering. Når vi får oplyst din adresse kan vi give dig et mere præcist tidspunkt for levering.

Load More