om Asbjørns Madservice

Fra 1991 til 2009 var vores forretning en professionel slagter og pølsemagerivirksomhed, men over årene blev lokalerne for små og produktionen rykkede til større omgivelser. Den nuværende ejer overtog lokalerne i 2009 og åbnede herefter virksomheden Asbjørns Madservice og slagterforretning. Ejeren Lennart Asbjørn, er uddannet kok i 1996 fra ”Ma Cuisine” i Kolding og har mere end 20 års erfaring med restauranter og catering. Lennart Asbjørn har desuden arbejdet mange år i udlandet, både i Asien, Caribien og Europa og herigennem tilegnet sig stor erfaring. Lennart Asbjørn åbnede i 2010 atter slagterudsalget, denne gang med fokus på hjemmelavede pølser, modnet oksekød samt hjemmelavet pålæg af høj kvalitet. Sideløbende blev der lavet mad ud af huset til fester, kantineordninger og bosteder. 

Mange pensionister besøgte Lennart Asbjørn i slagterforretningen og spurgte ofte, om han ville lave deres daglige mad til dem, da de generelt havde svært ved at finde et sted, hvor man kunne købe et godt gedigent dansk måltid. Det var her ideen opstod og Asbjørns Madservice tog en ny retning, med henblik på at lave anstændig mad til de ældre generationer. En ny mission blev igangsat og målet skulle være at servere mad til pensionister, hvor gode råvarer, frisklavede måltider og anstændighed skulle være vore kerneværdier. Lige siden stræber Lennart og hans team med at levere nærende og frisklavede måltider til pensionister. Nu om dage serverer vi til + 500 mennesker hver eneste dag.

Køkkenchefen siger:

Med den succes vi har opnået med vores pensionistmad, føler jeg det efterhånden som en pligt, at sørge for at vore forældre og bedsteforældre får serveret anstændig frisklavet mad, hvor fællesnævneren er ”enkelt og ligetil”. I den tid vi lever i, hvor bæredygtighed, miljøansvar, samt diverse verdensmål er højt på dagsordenen, er det ikke rimeligt, at vores ældre skal spises af med langtidsholdbar mad fra små
plastikbakker.

"Det er nødvendigt, at vores ældre generation får serveret anstændig mad. Vores ældre skal nemlig have det godt!"

Lennart Asbjørn

Vores arbejdsgange

Hos Asbjørns laver vi mad 365 dage om året. Det arbejde vi dagligt udfører betyder rigtig meget for os, da maden vi serverer i bund og grund er livsvigtigt for andre. Vi modtager selv daglige leverancer af kvalitetskød, frisk frugt og grøntsager og med omhu kreerer vi lækker mad til vore ældre.

Så snart måltiderne er tilberedt og anrettet på varme tallerkner, bliver tallerknerne placeret i specialdesignede varmeskabe. Disses skabe bliver kørt ud i vores biler og sat til strøm, så maden holdes varm til det tidspunkt vi ringer på døren hos dig. Vores bude har naturligvis også tid til en lille snak, når vi ankommer. Det er nemlig livskvalitet.

Nyhedsartikel TV Syd

I kan også læse hvad TVSyd skriver om os i deres artikel, fra dengang vi blev godkendt som leverandører af mad til ældre.

Asbjørns teamet

På kontoret har vi Frederikke. Du har måske allerede talt med hende. Hun er vores sekretær og hun tager imod dit opkald samt planlægger ruter og styrer vores chauffører.

I køkkenet er vi 6 uddannede kokke, samt en køkkenchef. Vi arbejder fra 6.00 om morgenen først med at modtage varer, tilberede måltider og daglige rengøring. God hygiejne er en høj prioritet for os.

I vores biler har vi chauffører, hvor mange af dem faktisk selv er pensionister. De vil altid gøre deres bedste for at få dit måltid leveret til det aftalte tidspunkt.

Video fra Ekspedition Syd

Hvis du har lyst til at se lidt nærmere på blandt andet hvordan maden tilberedes og anrettes i vores køkken, kan du se afsnittet fra Ekspedition Syd, da de besøgte Lunderskov i 2013.

vores vaerdier

Kvalitet, omtanke og nærvær for vores ældre, er værdier vi skatter højt.