Vi leverer dagligt varme måltider ud til Koldings og Fredericias pensionister

For kun kr. 65,- pr. dag. inkl. levering

Vi bruger udelukkende kvalitetsprodukter fra dygtige danske leverandører.

Vores forældre skal nemlig ha’ det godt!

 Mad til ældre

Én ting er at lave mad – det kan være en helt anden ting at lave mad til ældre. Vi hos Asbjørns går meget op i at lave maden sådan som ældre gerne vil have den: ”Så sovsen hænger ved kartoflerne”.

Det præger selvfølgelig også vores menuer, som kun består af god gammel dansk mad, som kun laves af dygtige, udlærte kokke.

Pensionistmaden bliver altid tilberedt på den samme dag som det leveres i Kolding og Fredericia kommune. På den måde er der altid frisklavet mad til kunderne.

Efter tilberedelsen bliver maden anrettet i køkkenet på varme tallerkner, inden de placeres i de elektriske varmeskabe. Og tallerknen bliver fyldt op!

Der er hos Asbjørns altså ikke tale om genopvarmet mad som har stået flere dage i køleskabet. I stedet leverer vi frisklavet mad som bliver holdt varm i bilernes varmeskabe under levering, og som er klar til at blive serveret.

Hvis du har lyst til at se lidt nærmere på blandt andet hvordan maden tilberedes og anrettes i vores køkken, kan du se afsnittet fra Ekspedition Syd, da de besøgte Lunderskov i 2013.

 Kontakt os

Tlf.: 75 504 504
alle hverdage kl. 10.00-16.00

Bemærk!

Der kan forekomme ændringer i menuerne.

Pensionistmad

Pris og betaling

Pensionistmaden koster 65 kr. pr. hovedret. Man skal tilmelde sig mindst fire dage om ugen, og af logistiske årsager kan man ikke være tilmeldt pensionistmad mindre end en måned ad gangen.

Man betaler via et girokort, og i forbindelse med den første betaling kan man tilmelde sig betalingsservice/PBS. Herefter foregår betalingen automatisk for en måned ad gangen.

Asbjørns er godkendt som leverandør af pensionistmad, og leverer både til private og via Fredericia og Kolding kommunes visitation. Hvis du ikke selv er i stand til at lave mad, kan du også blive visiteret af kommunen, som herefter giver et tilskud til din pensionistmad. Din hovedret koster herefter 40 kr.

Levering

Maden leveres dagligt – hele året rundt – i hele Kolding og Fredericia kommune mellem kl. 10.30 og 13.00, samt kl. 16.00 til 18.00. Så du bestemmer altså også selv om maden skal være til frokost eller aftensmad.

Ved ankomsten leverer chaufførerne tallerknen med den varme mad i en termokasse, hvori den holder sig varm i ca. to timer. Når du er klar til at spise, kan sovsen hældes over maden eller nydes fra dens lille beholder.

Leveringen er inklusiv i prisen for pensionistmaden i Kolding og Fredericia kommune.