Private Selskaber
Skal du holde fest, har vi som udgangspunkt to menuer at vælge imellem. Ellers er du velkommen til at kontakte os.
Forretter
Tarteletter med høns i asparges Laksetærte med babyspinat og butterdej Forretterne serveres med hjemmebagt brød og rørt purløgssmør
Hovedretter
Helstegt Amerikansk okseculotte Svinemørbrad indbagt i butterdej med tomat, løg og bacon Whiskysauce Krydderstegte små kartofler Blandede salater Dressing
Dessert
Hjemmelavet jordbæris med forårsfrugt og chokoladesauce
Pris pr. person
kr. 199,
Forretter
Let tunmousse med luksusrejer og cremefraiche dressing Spanske skinker på urtesalat med melon og croutons Sprød kyllingemørbrad med hvidløg og krydderdressing Forretterne serveres med hjemmebagt brød og rørt purløgssmør
Hovedretter
Stegt kalvehøjreb med havsalt Brystfilet af majskylling med urtemarinade Fyldte bagekartofler Flødebagte kartofler Rød bearnaisesauce Salatbar med masser af grønt og lækkerier Dressing
Dessert
Hjemmelavet islagkage toppet med chokolade og ristede nødder
Pris pr. person
kr. 299,