Private Selskaber

Skal du holde fest, har vi som udgangspunkt to menuer at vælge imellem. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Forretter

Tarteletter med høns i asparges Laksetærte med babyspinat og butterdej Forretterne serveres med hjemmebagt brød og rørt purløgssmør

 

Hovedretter

Helstegt Amerikansk okseculotte Svinemørbrad indbagt i butterdej med tomat, løg og bacon Whiskysauce Krydderstegte små kartofler Blandede salater Dressing

 

Dessert

Hjemmelavet jordbæris med forårsfrugt og chokoladesauce

 

Pris pr. person

kr. 199,

Forretter

Let tunmousse med luksusrejer og cremefraiche dressing Spanske skinker på urtesalat med melon og croutons Sprød kyllingemørbrad med hvidløg og krydderdressing Forretterne serveres med hjemmebagt brød og rørt purløgssmør

 

Hovedretter

Stegt kalvehøjreb med havsalt Brystfilet af majskylling med urtemarinade Fyldte bagekartofler Flødebagte kartofler Rød bearnaisesauce Salatbar med masser af grønt og lækkerier Dressing

 

Dessert

Hjemmelavet islagkage toppet med chokolade og ristede nødder

 

Pris pr. person

kr. 299,